מרכז עזרה
פרסמו, הציגו מראש או הסתירו את האתר שלכם
הגדרות כלליות קובעות מי יכול לראות את האתר שלכם: כולם, רק מי שיש לו את הקישור, או רק אתם.
שינוי הסטטוס
- פתחו את הגדרות האתר -> כללי.
- תחת סטטוס האתר, בחרו פורסם, מצב תצוגה מקדימה או פרטי.
- לחצו על שמירה.
טוב לדעת
- פורסם זמין אחרי שלוחצים על פרסם בעורך בפעם הראשונה.
- מצב תצוגה מקדימה משאיר את האתר מחוץ לתוצאות החיפוש; אנשים עדיין יכולים לפתוח אותו בקישור.
- פרטי: מוסתר מכולם חוץ מכם.
- מנועי החיפוש עוקבים אחרי הסטטוס - אין כאן שום דבר להגדיר ידנית.