מרכז עזרה
מחקו עסק ושמרו עותק
תוכלו למחוק עסק בכל רגע ולהחזיר אותו תוך 14 יום. לפני שאתם מוחקים אותו, תוכלו להוריד את הפוסטים והתמונות שלו בארכיון אחד.
מחיקה שלב אחר שלב
- פתחו בלוח הבקרה שלכם את העסק שברצונכם למחוק.
- פתחו הגדרות -> עסקים שנמחקו.
- לחצו על מחיקת עסק מתחת לשם העסק.
- כדי לשמור עותק, לחץ קודם על הורד מדיה ופוסטים. בארכיון נמצא כל פוסט כדף שאפשר לפתוח בדפדפן, כל תמונה והלוגו.
- לחץ על מחק עסק בחלון כדי לאשר.
מה קורה אחר כך
- האתר יורד מהרשת מיד.
- העסק מחכה בעסקים שנמחקו במשך 14 יום. לחצו על החזירו אותו כדי לשחזר אותו עם כל מה שבו.
- אחרי 14 יום האתר, הבלוג, הלקוחות וכל תמונה נעלמים לצמיתות.
- תמונות מספריית התמונות המשותפת לא נכללות בארכיון: הן לא שלכם לשמור, אבל הן נשארות גלויות בפוסטים שלכם כל עוד האתר פעיל.