מרכז עזרה
הזמינו את הצוות שלכם
בתוכנית Business אפשר להזמין את האנשים שמנהלים את העסק יחד אתכם. כל אחד מתחבר עם הדוא"ל שלו - בלי סיסמאות משותפות.
הזמנה שלב אחר שלב
- פתחו את העסק בלוח הבקרה שלכם, ואז הגדרות -> צוות.
- הקלידו את כתובת האימייל שלהם ולחצו על הזמנה.
- הם מקבלים אימייל עם קישור. הקישור מחבר אותם ופותח את העסק הזה - אין סיסמה להגדיר.
מה חבר צוות יכול לעשות
- כל מה שאתם עושים כל יום: האתר והעורך, לקוחות והזמנות, העוזרים, קידום אתרים (SEO) ותמונות, פרטי העסק והדומיין.
- רק הבעלים יכול לשלם, לשנות את התוכנית, למחוק את העסק ולהזמין או להסיר אנשים.
- חבר צוות רואה רק את העסק שאליו הוזמן, לא את העסקים האחרים שלכם.
הסרת מישהו או עזיבה
- הגדרות -> צוות -> הסרה ליד השם שלהם. הם לא יוכלו לפתוח את העסק יותר.
- חבר צוות יכול ללחוץ על עזיבה ליד השם שלו.
- אם העסק עובר מתוכנית Business, חברי הצוות מושהים, לא מוסרים. כשהתוכנית חוזרת, גם הגישה שלהם חוזרת.