מרכז עזרה
הפעילו וכבו תכונות
כל עסק יכול לכבות את מה שהוא לא משתמש בו: הזמנות, לקוחות, הבלוג, Search & AI או העוזרים. שום דבר לא נמחק.
החליפו מצב של פיצ'ר
- פתחו את הגדרות -> תכונות.
- תחת מה האתר הזה משתמש בו, סמנו או בטלו סימון של תכונה.
- לחצו על שמירה.
מה קורה
- פיצ'ר כבוי נעלם מהתפריט, מהמסך שלו ומהחלק שלו באתר שלכם: טופס ההזמנות, טופס יצירת הקשר או הבלוג.
- שום דבר לא נמחק: הזמנות, לקוחות ופוסטים ממתינים עד שתחזירו את הפיצ'ר למצב פעיל.